Aanbiedingen in Friesland


Friesland heeft kwalitatief goede bedrijven zonder blablabla. De Friezen staat er om bekend, "doe maar gewoon dan doe je gek genoeg".  Als wij over een aanbieding spreken is het een goede deal zonder fratsen. 


Dvd De Overval

dvd de overval

FILM DE OVERVAL (DVD) (1962) gerestaureerd in 2002  door het Filmmuseum in Amsterdam - De speelfilm 'De Overval' uit 1962, naar het scenario van dr. Lou de Jong.

€ 15,95 incl.   Bestellen 

Dvd De Overval + boekje

Dvd de Overval inclusief het boekje "Een lange nacht" door G.Fokkema. In de vroege avonduren op 8 december 1944 werden 52 verzetsstrijders uit het Huis van Bewaring te Leeuwarden bevrijd, onder hen bevond zich Gerrit Fokkema. € 17,95 incl  BestellenGratis eigen website maken

Het kan een eigen gratis website. Zie je de bomen niet meer door het bos? Zoek dan nu niet langer meer naar andere webdesigners, ze zijn toch allemaal duurder. Hulp nodig? Wij maken jouw nieuwe website gereed voor de toekomst. Neem nu een voorsprong op de concurrent.

Webdesign Pro123

Gratis lid Platform Online Musea

Online Musea is het Platform voor de verzamelaar De aangesloten verzamelaars dragen een keurmerk en zij ontvangen een certificaat van het Platform Online Musea. Unieke verzamelingen die alleen online te zien. Deze particuliere verzamelaars bewaren het Nederlands erfgoed.

 

Platform Oline Musea


Uw aanbieding hier?

Heeft u een top aanbieding voor onze bezoekers of wilt u een advertentieblok? Neem dan contact op met ons, of kijk op: Voorwaarden