Aanbiedingen in Friesland


Friesland heeft kwalitatief goede bedrijven zonder blablabla. De Friezen staat er om bekend, "doe maar gewoon dan doe je gek genoeg".  Als wij over een aanbieding spreken is het een goede deal zonder fratsen. 


Museum Blokhuispoort

Herinneringen van Gerrit Fokkema aan de spectaculaire ontsnapping uit het Huis van Bewaring in Leeuwarden op 8 december 1944. Boek is verkrijgbaar bij Museum Blokhuispoort.

De laatste Getuige van de Overval
Nu te verkrijgen, het boek: De laatste Getuige van "De Overval" Gerrit Fokkema

Gratis eigen website maken

Het kan een eigen gratis website. Zie je de bomen niet meer door het bos? Zoek dan nu niet langer meer naar andere webdesigners, ze zijn toch allemaal duurder. Hulp nodig? Wij maken jouw nieuwe website gereed voor de toekomst. Neem nu een voorsprong op de concurrent.

Webdesign Pro123

Gratis lid Platform Online Musea

Online Musea is het Platform voor de verzamelaar De aangesloten verzamelaars dragen een keurmerk en zij ontvangen een certificaat van het Platform Online Musea. Unieke verzamelingen die alleen online te zien. Deze particuliere verzamelaars bewaren het Nederlands erfgoed.

 

Platform Oline Musea


Uw aanbieding hier?

Heeft u een top aanbieding voor onze bezoekers of wilt u een advertentieblok? Neem dan contact op met ons, of kijk op: Voorwaarden