Aanbiedingen in Friesland


Friesland heeft kwalitatief goede bedrijven zonder blablabla. De Friezen staat er om bekend, "doe maar gewoon dan doe je gek genoeg".  Als wij over een aanbieding spreken is het een goede deal zonder fratsen. 


Webshop Museum Blokhuispoort

De webshop van Museum Blokhuispoort heeft unieke artikelen, De Dvd De Overval en vele E-books over de geschiedenis van de voormalige gevangenis van Leeuwarden. Een bijzonder cadeau om weg te geven.

Dickensville Blokhuispoort

webshop
webshop blokhuispoort

Gratis eigen website maken

Het kan een eigen gratis website. Zie je de bomen niet meer door het bos? Zoek dan nu niet langer meer naar andere webdesigners, ze zijn toch allemaal duurder. Hulp nodig? Wij maken jouw nieuwe website gereed voor de toekomst. Neem nu een voorsprong op de concurrent.

Webdesign Pro123

Gratis lid Platform Online Musea

Online Musea is het Platform voor de verzamelaar De aangesloten verzamelaars dragen een keurmerk en zij ontvangen een certificaat van het Platform Online Musea. Unieke verzamelingen die alleen online te zien. Deze particuliere verzamelaars bewaren het Nederlands erfgoed.

 

Platform Oline Musea


Vakantie Friesland

Je vindt hier de leukste vakantie huizen, vakantie boerderijen, chalet's, groepsaccommodaties of villa's. Sommige hebben zelfs een eigen sauna en wirlpool, anderen zijn weer uniek qua sfeer en/of ligging, kortom: je kunt hier 7 dagen per week online reserveren zodat het door de bezoeker gekozen vakantiehuis meteen voor hem of haar vast ligt.Uw aanbieding hier?

Heeft u een top aanbieding voor onze bezoekers? Neem dan contact op met ons,

of kijk op: Voorwaarden advertenties