Stemmen


Publieksprijs Geschiedenis Online Prijs 2019

De geschiedenis Online Prijs is een initiatief van De Koninklijke Bibliotheek, DE REE archiefsystemen, Archieven.nl en Delpher. 

Dé prijs voor de meest vernieuwende, verrassende of mooiste online presentatie over geschiedenis van het afgelopen jaar.

Stemmen kan van 7 januari t/m 31 januari 2019

Let op: Een uitgebrachte stem moet wel bevestigd worden! Kijk ook in uw spambox wanneer het bevestigingsbericht niet in uw postvak in staat.


De geschiedenis Online Prijs is een initiatief van De Koninklijke Bibliotheek, DE REE archiefsystemen, Archieven.nl en Delpher.

 

De Geschiedenis Online Prijs kent twee prijzen: een juryprijs en een publieksprijs.

 

Dé prijs voor de meest vernieuwende, verrassende of mooiste online presentatie over Geschiedenis van het afgelopen jaar. 

 

Iedere twee jaar wordt de Geschiedenis Online Prijs uitgereikt door de Koninklijke Bibliotheek (KB) en DE REE Archiefsystemen. 


Enige reacties van 2017

  • Mooie kans om Marijke Jansz van der Zee een gezicht te geven
  • Mooie website met prachtige oude beelden die goed de situaties van toen uitbeelden. De geschiedenis is boeiend van deze oude gevangenis.
  • Mooi om te zien hoe ze de Blokhuispoort een nieuwe functie hebben gegeven waarbij de oudheid van het pand is behouden.
  • De friezen hebben alles goed gedocumenteerd
  • Interessante site!
  • Mooi overzicht van het gevangeniswezen in Friesland. Rare jongens die Friezen en vooral in de Middeleeuwen, veel te zien en ik ga zeker naar de tentoonstelling in museum Heerenveen.